Selecteer een pagina

HD ANBI-portaal

Om ANBI’s bij de jaarlijkse publicatieplicht te ondersteunen heeft HD Accountants het ANBI-Internetportaal ontwikkeld. Via dit portaal kan de instelling jaarlijks de vereiste gegevens openbaar maken. Wij zorgen voor een efficiënte en volledige publicatie.

HD Accountants

HD Accountants is een accountantskantoor dat specifiek gericht is op de non-profitsector. Door onze jarenlange ervaring zijn we een non-profitspecialist geworden. In ons archief hebben we zelfs nog jaarrekeningen uit het begin van de jaren ’60. We draaien dus al wat jaartjes mee. Misschien kent u ons nog als stichting Stip, stichting Nofak of administratiekantoor Nofak. In 2008 hebben we Administratiekantoor Nofak overgenomen en vanaf dat moment werken we voor al onze non-profitklanten onder de naam HD Accountants.

De non-profitorganisaties waar we voor werken zijn actief in verschillende sectoren, zoals welzijn, ouderenwerk, kinderopvang, vluchtelingenwerk, gezondheidszorg, sport, maatschappelijk werk en musea. Ons kantoor is gevestigd in Emmen, maar we werken voor klanten uit heel Nederland. Dat doen we met 12 specialisten op het gebied van controle, financiële verslaggeving, fiscaliteit, salarissen, HRM en subsidieproblematiek.

HD accountants is een onderdeel van de HD groep, waar ook HD administratie en HD personeelsdiensten deel van uitmaken. Ons accountantskantoor heeft zich gespecialiseerd in het controleren van jaarrekeningen en andere (financiële) verantwoordingen van non-profitorganisaties. Naast deze controlewerkzaamheden hebben we voor veel van onze klanten ook een adviserende taak. We bieden ondersteuning op het gebied van risicobeheersing, organisatie, stichtingstructuren, btw vennootschapsbelasting en loonheffing. Omdat accountancywerk voor non-profitorganisaties een aparte tak van sport is, komt ons jarenlange specialisme goed van pas. En dat weten onze klanten te waarderen.

Meer informatie:
Wilt u meer weten over ons kantoor of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.

HD Accountants
Postbus 1192
7801 BD Emmen

Oosterbracht 34
7821 CG Emmen

Telefoon: 0591-649410
Fax: 0591-645431
Mail: info@hdaccountants.nl